ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ – ΜΕΛΕΤΕΣ
LG CONSTRUCTIONS

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή κλείστε ένα τηλεφωνικό ραντεβού στα γραφεία μας στην Καλαμάτα. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε .

02. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ - ΜΕΛΕΤΕΣ

1) Αρχιτεκτονικές μελέτες

2) Στατικές μελέτες

3) Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες

4) Ενεργειακές μελέτες

5) Μελέτες παθητικής και ενεργειακής πυροπροστασίας

6) Διακόσμηση

ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ

Μια μελέτη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτούσια ή ως μέρος μιας ευρύτερης μελέτης. Όλων των ειδών τα έργα απαιτούν από μία  έως ένα σύνολο μελετών. Για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων πρέπει να προηγηθεί αρχιτεκτονική μελέτη. Η πυροσβεστική για να δώσει εγκρίσεις απαιτεί μελέτες πυροπροστασίας. Για την κατασκευή ή ανακαίνιση καταστημάτων χρειάζονται ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες (μελέτες εγκατάστασης υγραερίων, μελέτες φωτισμού, μελέτες αερισμού κ.α.). Η ενεργειακή μελέτη είναι το βασικό στοιχείο για την ενεργειακή απόδοση των νέων κτηρίων. Γενικά πριν να ξεκινήσει οποιαδήποτε διαδικασία για την έκδοση κάποιας άδειας ή για κάποια κατασκευή, πρέπει να έχει προηγηθεί μια ολοκληρωμένη και λεπτομερής μελέτη.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Συνάντηση με τον πελάτη, συχνή επικοινωνία με παρουσίαση προσχεδίων της κατασκευής. Η συνεχής ανταλλαγή απόψεων οδηγεί στην εξέλιξη της σύνθεσης σε επίπεδο τελικών φωτορεαλιστικών απεικονίσεων για την οριστικοποίηση της μορφής του έργου. Όταν πρόκειται για έργο που απαιτεί εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση η διαδικασία της σύνθεσης περιλαμβάνει και την μελέτη εσωτερικού και εξωτερικού σχεδιασμού. Στη συνέχεια, εκπονούνται από την επιστημονική ομάδα μας οι ανάλογες μελέτες εφαρμογής σύμφωνα με το είδος και την σημασία του έργου. 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ; ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ
Our Projects