invest_in_messinia4 invest_in_messinia3 invest_in_messinia2 invest_in_messinia

Μεσιτικές Υπηρεσίες

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την εύρεση ακινήτων για αγορά στην πόλη της Καλαμάτας και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αναζητήσει από αδόμητα οικόπεδα ή αγροτεμάχια μέχρι ολοκληρωμένα κτήρια με τις προδιαγραφές της επιλογής του.


ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ: Η Καλαμάτα και γενικότερα η περιοχή της Μεσσηνίας είναι μια από τις πιο αναπτυσσόμενες περιοχές της Ελλάδας. Ένας πανέμορφος νομός που συνδυάζει τη θάλασσα και το βουνό, με τον εύφορο μεσσηνιακό κάμπο στο κέντρο του, αποτελεί ένα τόπο που σε καλεί να τον επισκεφθείς και να δεθείς μαζί του. Ιδανικός καλοκαιρινός (με μαγευτικές παραλίες) και χειμερινός (με τον επιβλητικό Ταΰγετο) προορισμός, γεμάτος από ιστορία και παράδοση, με άριστες κλιματικές συνθήκες έχει ένα έντονο μεσογειακό χρώμα. Περιοχές όπως η πετρόχτιστη Μάνη με τους παραδοσιακούς της πύργους, η ιστορική Πύλος με το μαγευτικό κόλπο του Ναβαρίνου, η Κορώνη και η Μεθώνη με τα ενετικά κάστρα τους, η αρχαία Ιθώμη, η τουριστική Φοινικούντα, το φαράγγι της Νέδας αλλά και η σύγχρονη πόλη της Καλαμάτας δίνουν μια ποικιλία επιλογών για πολλών ειδών επενδύσεις. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της περιοχής είναι η εύκολη πρόσβαση. Μόλις 2 1/2 ώρες οδικώς με σύγχρονο αυτοκινητόδρομο από την πρωτεύουσα της χώρας (Αθήνα) διαθέτει αεροδρόμιο με πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Στην πρώτη επαφή με τους ενδιαφερόμενους παραδίδεται μια φόρμα η οποία συμπληρώνεται ώστε να διαμορφωθεί ένα προφίλ για το είδους του ακινήτου που θα αναζητηθεί. Έπειτα από έρευνα καταρτίζονται φάκελοι που αφορούν ακίνητα που έχουν βρεθεί και πλησιάζουν στις απαιτήσεις του πελάτη. Εν συνεχεία οι φάκελοι αυτοί παραδίδονται στον πελάτη και γίνεται συνέχεια των επαφών και εξέταση όλων των περιπτώσεων μέχρι την τελική κατάληξη της αναζήτησης.