ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρία μας ιδρύθηκε στην Καλαμάτα το 2005 από τους πολιτικούς μηχανικούς Λάππα Φίλιππο (Beng University of Birmingham, Msc UMIST & University of Manchester) και Γαϊτάνη Θεόδωρο (Πολυτεχνική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών) και συνεχίζει να δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα στο χώρο της μελέτης και της κατασκευής. Με εφόδια την πολυετή εμπειρία μας σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες και τη συμμετοχή μας σε σημαντικά δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Αθήνα και στην Καλαμάτα και πλαισιωμένοι από μία ομάδα επιλεγμένων συνεργατών δημιουργήσαμε ένα τεχνικό γραφείο ικανό να αναλάβει το σχεδιασμό και τη επίβλεψη σύνθετων και συμβατικών κατασκευών. Το γραφείο μας παράλληλα λειτουργεί και ως επενδυτικός σύμβουλος στο χώρο των ακινήτων.

Στόχος της LGconstructions είναι η παροχή υπηρεσιών που να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα του κλάδου των Μηχανικών, θέτοντας βασικές προτεραιότητες την ποιότητα, το χρόνο και το χαμηλό κόστος. Η επιστημονική και η τεχνική ομάδα που έχουμε συγκροτήσει αποτελούν τη σημαντικότερη εγγύηση για την επίτευξη αυτών των στόχων μας. Η εμπειρία, οι γνώσεις και η συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις στον τεχνικό κόσμο σε συνδυασμό με την ευσυνειδησία και το ειλικρινές ενδιαφέρον για τον πελάτη θέτουν τη βάση για μια ποιοτική και εποικοδομητική συνεργασία.

Βασική μας αρχή είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον και ο σεβασμός στον πελάτη. Σεβασμός στον πελάτη σημαίνει για εμάς ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας και ο μικρότερος δυνατός χρόνος και κόστος για τη διεκπεραίωσή της. Η εταιρία μας βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη προτείνοντάς του την καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή για την υπόθεσή του.